ДГ 109 Зорница
Детска градина в град София

ЗАПИСВАНЕ НА КЛАСИРАНИ ДЕЦА

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Подаването на документи за записване на класираните деца, се извършва само в сградата на ДГ № 109 "Зорница" от 9,00 часа до 16,00 часа.
Заявление за записване, както и набор от допълнителни документи, свързани със запознаване с Правилника за дейността на детската градина, ще ви бъдат предоставени на място.

Препоръчваме на всички родители, да се запознаят с изискванията за доказване на валидност на критериите, посочени в профила на детето! Ако се установи, че родителят /настойникът/ на класирано дете е използвал критерии, които са дали предимство на детето и за които не представи съответния документ, записването ще бъде отказано!

Основни документи, които се изискват:

  • оригинал на удостоверението за раждане на детето;
  • документи за самоличност на родителите/настойника (лични карти, карта на постоянно пребиваващ чужденец, паспорт или друг) за сверяване на данните и други документи, необходими за доказване на заявени критерии (в случаите, когато не могат да се удостоверят служебно);
  • за работещи родители и/или в отпуск по майчинство – служебни бележки за доказване на трудов статус, издадени след датата на класиране и копие на първа и последна страници от трудова книжка.

ВАЖНО! Отказ от записване се извършва само чрез писмено заявление, заведено в деловодството на детската градина!