ДГ 109 Зорница
Детска градина в град София

Организация на работа през лятна ваканция

Уважаеми родители,

Във връзка с възникнали въпроси, напомням, че през разрешените от МОН ваканции, включително и за времето от 01.06 до 14.09, родителите подават заявление само за присъствие на децата си и всички незаявени дни се извиняват административно!

Към настоящия момент няма промяна в нормативната уредба и тъй-като детските градини вече са безплатни, отсъствията на децата през заявените дни ще бъдат отново служебно извинявани, за сметка на детската градина, като медицинска бележка се представя само при отсъствия поради констатирано заболяване на детето. Поради тази причина, ви призоваваме да прецените своите потребности и при възможност да прецизирате датите за посещение, за да ограничим разхищението на финансови средства и човешки ресурси през идващите летни месеци!

Обръщаме внимание, че сборните групи ще се сформират на база подадените заявления до 20-то число на месеца, предхождащ този, за който се отнасят заявените дни. Заявленията можете да подадете на елекронния адрес на детската градина, в деловодството и при учителите на групите.

Емилия Лещарова -директор на ДГ № 109 "Зорница"